Advertisement

Jardel Galatasaray / Jardel'den itiraf: Testlerde çıkmasın diye maç gecesi ... - Born 18 september 1973) is a brazilian retired footballer who played as a forward.

Jardel Galatasaray / Jardel'den itiraf: Testlerde çıkmasın diye maç gecesi ... - Born 18 september 1973) is a brazilian retired footballer who played as a forward.. Galatasaray spor kulübü'nün tarihindeki en pahalı transferi. Jardel, ferroviário'nun altyapısında yetişen bir futbolcudur. Galatasaray'ın eski yıldızı mario jardel, galatasarat ve porto kariyerinde şampiyonlar ligi'nde toplamda 28 gol atmıştı. Sadece bir sene kaldığı galatasaray'da attığı. Galatasaray'a dönebileceğini söyleyen mario jardel, şu sözleri kullandı

Jardel galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamış ve telsim de 4 yıllığına galatasaray forma sponsoru olmuştur. Mário jardel 2002 yılında avrupa gol kralı olmuştur. Mário jardel de almeida ribeiro (d. 3 temmuz 2000 tarihinde 16 milyon dolar ile dönemin transfer rekoruna galatasaray'a imza atan mario jardel; Sadece bir sene kaldığı galatasaray'da attığı.

Jardel'den Telles'e: Galatasaray'da Bol Şans - Son Dakika Spor
Jardel'den Telles'e: Galatasaray'da Bol Şans - Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
Galatasaray'ın eski golcüsü mario jardel, galatasaray'da geçirdiği günleri unutamadığını söylerken geri dönebileceğini söyledi. Mário jardel de almeida ribeiro (brazilian portuguese: Galatasaray'ın eski ve unutulmaz futbolcularından mario jardel, türkiye ve sarı kırmızılı takımda geçirdiği günlere dair bein sports'a açıklamalarda bulundu. The best gifs are on giphy. Jardel galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamış ve telsim de 4 yıllığına galatasaray forma sponsoru olmuştur. Galatasaray spor kulübü'nün tarihindeki en pahalı transferi. Galatasaray'ın eski futbolcularından mario jardel, yakında galatasaray'a dönüyorum diyebilirim. Galatasaray 394.451 views1 year ago.

Profesyonel futbola vasco da gama'da başlamıştır.

Galatasaray'dan sporting lizbon kulübüne geçen mario jardel, bir sezonda. Galatasaray'da bir yıl oynamasına rağmen attığı goller ile taraftarların. Galatasaray'ın eski futbolcularından mario jardel, sarı kırmızılı takımda geçirdiği günleri anlattı ve yakında galatasaray'a geri dönebileceğini açıkladı. Mário jardel de almeida ribeiro (d. Super mario jardel | galatasaray golleri. Galatasaray'ın devre arasında mısır ekibi zamalek'ten kiraladığı mostafa mohamed, gollerine devam ediyor. Born 18 september 1973) is a brazilian retired footballer who played as a forward. 18 eylül 1973, fortaleza, brezilya), portekiz vatandaşlığına da sahip olan brezilyalı eski futbolcudur. Mário jardel 2002 yılında avrupa gol kralı olmuştur. O zaman durumun farkına çok varamamıştık aslında, çünkü galatasaray'ın ulaştığı seviye son derece üst düzeydeydi ve mario jardel transferi de bana o zamanlar nedense sıradan. Atlético rio negro clube (am)* 18 eyl.sporting lizbon'a transferinde galatasaray bonservisi dışında pavel horvath, mbo mpenza ve. Galatasaray spor kulübü'nün tarihindeki en pahalı transferi. Jardel, o dönem birileri kafamı girdi ve aklımı.

Gsc haber mostafa mohamed, jardel'e yaklaştı. Galatasaray'a özgü helikopterle florya'ya inme geleneğini sürdürenlerdendi. Galatasaray'ın eski futbolcularından mario jardel, sarı kırmızılı takımda geçirdiği günleri anlattı ve yakında galatasaray'a geri dönebileceğini açıkladı. Galatasaray spor kulübü'nün tarihindeki en pahalı transferi. The best gifs are on giphy.

Eski yıldızlar şimdi ne yapıyorlar: Mario Jardel ...
Eski yıldızlar şimdi ne yapıyorlar: Mario Jardel ... from img.fanatik.com.tr
Serdal köse 356 views5 months ago. Galatasaray'ın eski yıldızı mario jardel, galatasarat ve porto kariyerinde şampiyonlar ligi'nde toplamda 28 gol atmıştı. Galatasaray 394.451 views1 year ago. Gsc haber mostafa mohamed, jardel'e yaklaştı. 3 temmuz 2000 tarihinde 16 milyon dolar ile dönemin transfer rekoruna galatasaray'a imza atan mario jardel; Jardel brezilya'den eski futbolcu santrafor son kulüp: Sadece bir sene kaldığı galatasaray'da attığı. Galatasaray'ın eski futbolcularından mario jardel, sarı kırmızılı takımda geçirdiği günleri anlattı ve yakında galatasaray'a geri dönebileceğini açıkladı.

Super mario jardel | galatasaray golleri.

Atlético rio negro clube (am)* 18 eyl.sporting lizbon'a transferinde galatasaray bonservisi dışında pavel horvath, mbo mpenza ve. Jardel, o dönem birileri kafamı girdi ve aklımı. The best gifs are on giphy. Mário jardel 2002 yılında avrupa gol kralı olmuştur. Galatasaray'ın eski yıldızlarından mario jardel sarı kırmızılı ekibe brezilya takımlarından flamengo forması giyen lincoln'ü önerdiği ortaya çıktı. Galatasaray'ın eski yıldızı mario jardel, galatasarat ve porto kariyerinde şampiyonlar ligi'nde toplamda 28 gol atmıştı. Super mario jardel | galatasaray golleri. O zaman durumun farkına çok varamamıştık aslında, çünkü galatasaray'ın ulaştığı seviye son derece üst düzeydeydi ve mario jardel transferi de bana o zamanlar nedense sıradan. Jardel, ferroviário'nun altyapısında yetişen bir futbolcudur. Galatasaray'ın devre arasında mısır ekibi zamalek'ten kiraladığı mostafa mohamed, gollerine devam ediyor. Galatasaray'ın eski golcüsü mario jardel, galatasaray'da geçirdiği günleri unutamadığını söylerken geri dönebileceğini söyledi. Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in ekibine, scout olarak katılan mario jardel, ilk raporunu brezilya ligi'nde gelecek vaat eden oyuncularla ilgili rapor hazırlayan jardel, flamengo'nun 2000. Search, discover and share your favorite galatasaray jardel gifs.

Galatasaray'ın devre arasında mısır ekibi zamalek'ten kiraladığı mostafa mohamed, gollerine devam ediyor. 3 temmuz 2000 tarihinde 16 milyon dolar ile dönemin transfer rekoruna galatasaray'a imza atan mario jardel; Search, discover and share your favorite galatasaray jardel gifs. Super mario jardel | galatasaray golleri. Galatasaray'a özgü helikopterle florya'ya inme geleneğini sürdürenlerdendi.

Mario Jardel Galatasaray'a dönüyor - Aspor
Mario Jardel Galatasaray'a dönüyor - Aspor from iaaspr.tmgrup.com.tr
Galatasaray 394.451 views1 year ago. Gsc haber mostafa mohamed, jardel'e yaklaştı. 18 eylül 1973, fortaleza, brezilya), portekiz vatandaşlığına da sahip olan brezilyalı eski futbolcudur. Mario jardel galatasaray efsane golleri. The best gifs are on giphy. Galatasaray'ın tarihinde önemli bir yere sahip olan mario jardel geleceği hakkında önemli. Atlético rio negro clube (am)* 18 eyl.sporting lizbon'a transferinde galatasaray bonservisi dışında pavel horvath, mbo mpenza ve. Mário jardel de almeida ribeiro (d.

Umarım türkler bana fırsat verir. dedi.

Galatasaray'ın eski ve unutulmaz futbolcularından mario jardel, türkiye ve sarı kırmızılı takımda geçirdiği günlere dair bein sports'a açıklamalarda bulundu. Super mario jardel | galatasaray golleri. Umarım türkler bana fırsat verir. dedi. Galatasaray'ın eski golcüsü mario jardel, galatasaray'da geçirdiği günleri unutamadığını söylerken geri dönebileceğini söyledi. Mário jardel de almeida ribeiro (d. Born 18 september 1973) is a brazilian retired footballer who played as a forward. Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in ekibine, scout olarak katılan mario jardel, ilk raporunu brezilya ligi'nde gelecek vaat eden oyuncularla ilgili rapor hazırlayan jardel, flamengo'nun 2000. Çünkü bazı futbolcularla çalışmaya başladım. Galatasaray spor kulubü' nün eski bir oyuncusu olan mario jardel, 18 eylül1973 yılında brezilya'nın fortaleza şehrinde dünyaya gelmiştir. Mário jardel de almeida ribeiro (brazilian portuguese: Galatasaray'dan sporting lizbon kulübüne geçen mario jardel, bir sezonda. Serdal köse 356 views5 months ago. Jardel, ferroviário'nun altyapısında yetişen bir futbolcudur.

Atlético rio negro clube (am)* 18 eylsporting lizbon'a transferinde galatasaray bonservisi dışında pavel horvath, mbo mpenza ve jardel. Galatasaray'da bir yıl oynamasına rağmen attığı goller ile taraftarların.

Posting Komentar

0 Komentar